Seuraavat jutut löytyivät 03 2006 arkistosta


Luonnonmukaisen ilmanvaihdon suosio perusteltua

Luonnonmukainen ilmanvaihto on saavuttanut suosiota pihattorakentamisessa. Kun ilmanvaihto on hyvin suunniteltu ja valmistettu kestämään Suomen sääolosuhteita päästään tilanteeseen että käyttäjät ovat tyytyväisiä ja ilmanvaihdolla on 10 vuoden takuu.

Luonnonmukaista ilmanvaihtoa puoltaa ilmanvaihdon äänettömyys ja helppokäyttöisyys sekä mahdollisuus lisätä rakennuksen luonnonvaloisuutta, jota ei koskaan ole liian paljon.

Luonnonmukaisessa ilmanvaihdossa käytetyt esim. 3-kerrosrakenteiset polykarbonaattiluukut erikoisalumiinikehyksin antavat luonnonvaloa sisään ja kestävät hyvin esim. rakennuksen harjalla, sivuseinissä ja päädyissä. Luukuilla on myös hyvä lämmöneristyskyky.

On saatavissa myös läpinäkyviä rullaovia, jotka on valmistettu kerrosrakenteisesta polykarbonaatista erikoisalumiinikehyksin. Ovia voi avata ja ohjata monin eri tavoin.

Ensimmäiset luonnonmukaiset harjailmanvaihtolaittet toimitettiin jo yli 10 vuotta sitten Varsinais-Suomeen Mietoisiin ja Laitilaan.

Useita MIKKO luonnonmukaisella ilmanvaihdolla varustettuja lypsykarjapihattoja valmistunut Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle, Savoon ja Keski-Suomeen sekä Lappiin. Pihatoihin on mahdollista tehdä tutustumiskäyntejä.

ESITTEET
AJANKOHTAISTA
KUUKAUDEN TARJOUS
MIKKO alapoisto-
puhaltimen suojus

lisää puhaltimen ilmamäärää ja käyttöikää.

Hinta vain 305,00 € (alv 0%)
TILAA MIKKO-UUTISET

Karjatilailmastointi Oy Kuljettajankatu 5
20780 Kaarina
Finland
puh. +358 400 465 400
info@karjatilailmastointi.fi


Lisää suosikkeihin

© Karjatilailmastointi