Karjatilailmastointi Oy on karjarakennusten ilmankäsittelyalan edelläkävijä.

Edistämme eläinten ja niiden hoitajien hyvinvointia tarjoamalla tuottavuutta ja viihtyisyyttä lisääviä ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä karjarakennuksiin.

Osaamisestamme on hyötyä jokaiselle asiakkaallemme ja yhteistyökumppanillemme.

Lue lisää >> Missio


Korkealaatuiset MIKKO ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät on suunniteltu suomalaisiin karjarakennuksiin sopiviksi. Suunnittelussa on otettu huomioon eri karjarakennusten asettamat rakennustekniset ja toiminnalliset vaatimukset sekä eri vuodenaikojen suuret säävaihtelut. Laitevalikoimamme kattavat kaikki tarpeet ja vaatimukset.

llmanvaihtojärjestelmän asiantunteva suunnittelu, hyvät laitteet ja asennus varmistavat onnistuneen kokonaisuuden. Tästä meillä on vuosikymmenten kokemus.

Lue lisää >> Tuotteet


MIKKO LÄMMÖNTALTEENOTTOLAITE

Ilmanvaihdon lämmöntalteenotossa tuloilmaa puhalletaan rakennukseen koneellisesti. Lämpö otetaan talteen poistoilmasta. Menetelmä on siis energiatehokas.

Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto on vakio-ominaisuus lähes kaikissa uusissa asunnoissa, toimistorakennuksissa, liiketiloissa, teollisuudessa ja useissa karjarakennuksissa.

Karjarakennukseen on vaikeaa luoda hyvä ja vedoton sisäilmasto ilman lämmöntalteenotolla varustettua tehokasta, koneellista ilmanvaihtolaitetta.

MIKKO lämmöntalteenottolaitteen hyödyt:

  • säästää energiaa
  • raikas ja terveellinen sisäilma
  • vedoton ilmanvaihto
  • rakennus on terve eikä siellä ole liiallista kosteutta

Meillä Karjatilailmastoinnilla on perusteellista tietoa terveellisestä sisäilmasta, energiatehokkuudesta ja ilmanvaihdon lämmöntalteenotosta. Olemme kehittäneet edistyksellisiä MIKKO ilmanvaihtolaitteita erikokoisiin karjarakennuksiin vuodesta 1971 lähtien.

Lue lisää >> MIKKO lämmöntalteenottolaite

Keskustellaan nyt myös Sinun karjarakennuksesi ilmanvaihdosta > ota yhteyttä

ESITTEET
AJANKOHTAISTA
KUUKAUDEN TARJOUS
MIKKO alapoisto-
puhaltimen suojus

lisää puhaltimen ilmamäärää ja käyttöikää.

Hinta vain 305,00 € (alv 0%)
TILAA MIKKO-UUTISET

Karjatilailmastointi Oy Kuljettajankatu 5
20780 Kaarina
Finland
puh. +358 400 465 400
info@karjatilailmastointi.fi


Lisää suosikkeihin

© Karjatilailmastointi