Seuraavat jutut löytyivät 05 2006 arkistosta


Hevosharrastus kasvussa - useita isoja hevostalleja valmistunut tai valmistumassa

Hevosharrastus elää kasvua Suomessa. Harrastajamäärien kasvu on saanut rakentajat investoimaan uusiin ajanmukaisiin hevostalleihin. Hevostallit ovat yhä suurempia ja niiden ilmanvaihtoon osataan jo kiinnittää huomiota ja vaatia kunnon ilmanvaihtoa.

Ilmanvaihto onkin hevostalleissa tärkeää jo siksi että hevoset viettävät yöt tallissa. Päivällä ovia avataan usein, jolloin talli-ilma on yleensä riittävän hyvää kriittisenkin arvioijan mielestä. Usein kuitenkin unohdetaan, että yöllä niitä tuuletuksia ei ole. Tämän vuoksi tallin aamuilma antaakin parhaan kuvan ilmanvaihdon toiminnasta.

Hevonen käyttää levossa hengitykseen n. 80 000 litraa ilmaa vuorokaudessa. Hevosen tulee saada vedottomasti raikasta ilmaa, toisaalta ilma ei saisi jäähdyttää tallia kovillakaan pakkasilla.

Pirkkalaan Tampereen lentoaseman läheisyyteen on valmistunut iso hevoskeskus, jonka ilmanvaihdon olemme toteuttaneet MIKKO ilmanvaihdon lämmöntalteenottojärjestelmällä. Talleihin ja maneesiin on mahdollista tehdä tutustumiskäyntejä.

Pohjois-Suomeen Pudasjärvelle on valmistunut ammattioppilaitokselle iso 40 hevosen talli. Tallin tuloilmaratkaisuna on MIKKO kangaskanavailmanvaihtojärjestelmä.

Ypäjän hevosopiston uudet 60 hevosen tallit valmistuivat. Ilmanvaihto toteutettiin MIKKO ilmanvaihdon lämmöntalteenottojärjestelmällä. Talliin on mahdollista tehdä tutustumiskäyntejä.

ESITTEET
AJANKOHTAISTA
KUUKAUDEN TARJOUS
MIKKO alapoisto-
puhaltimen suojus

lisää puhaltimen ilmamäärää ja käyttöikää.

Hinta vain 305,00 € (alv 0%)
TILAA MIKKO-UUTISET

Karjatilailmastointi Oy Kuljettajankatu 5
20780 Kaarina
Finland
puh. +358 400 465 400
info@karjatilailmastointi.fi


Lisää suosikkeihin

© Karjatilailmastointi