Arvot

Karjatilailmastointi Oy on suomalainen yritys, joka toiminnassaan kunnioittaa vastuullisen omistajan periaatetta asiakkaidensa ja oman henkilökuntansa suhteen. Keskeiset arvomme ovat: asiakkaan menestyminen, innovatiivisuus, sitoutuminen, ammatillinen kehittyminen ja kotimaisuus.

Asiakkaan menestyminen

Toimintamme on kannattavaa vain asiakkaidemme menestymisen kautta. Tarjoamamme tuotteet ja palvelut vastaavat suomalaisten karjankasvattajien tarpeita. Palvelemme asiakkaitamme sitoutuneesti ja ammattitaitoisesti.

Innovatiivisuus

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa innovatiivisuudellamme. Olemme valmiita kyseenalaistamaan nykyisen ja tarjoamaan asiakkaidemme menestymiselle uusia innovatiivisia ratkaisuja joissa energiataloudellisuus ja ympäristöystävällisyys yhä korostuvat. Siinä hyödynnämme pitkäaikaista karjarakennusten ilmankäsittelyn erikoisosaamistamme.

Sitoutuminen

Kannamme vastuumme yhdessä sovituista tavoitteista.

Ammatillinen kehittyminen

Ammatillinen kehittyminen on tärkeä osa työtämme. Olemme valmiit tarttumaan uusiin haasteisiin voidaksemme palvella asiakkaitamme mahdollisimman asiantuntevasti alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kotimaisuus

Meille on tärkeää että toimimme yhteiskuntavastuullisesti. Kotimaisella tarjonnallamme varmistamme asiakkaillemme tehokkaan ja hyvin palvelevan yhteistyön.

ESITTEET
AJANKOHTAISTA
KUUKAUDEN TARJOUS
MIKKO alapoisto-
puhaltimen suojus

lisää puhaltimen ilmamäärää ja käyttöikää.

Hinta vain 305,00 € (alv 0%)
TILAA MIKKO-UUTISET

Karjatilailmastointi Oy Kuljettajankatu 5
20780 Kaarina
Finland
puh. +358 400 465 400
info@karjatilailmastointi.fi


Lisää suosikkeihin

© Karjatilailmastointi